Twee aanhoudingen voor ramkraak garage Schiedam

dinsdag 21 juli 2015

Schiedam - Dinsdagochtend zijn inbrekers met een gestolen auto tegen het rolluik van een garage aan de Spykerstraat in Schiedam gereden. Daar stalen zij een nieuwe auto waarmee zij vluchtten. Kort daarna werden de mannen in de gestolen auto aangehouden op de Doenkade in Rotterdam.

Even over twee uur dinsdagochtend ging het inbraakalarm bij eengarage aan de Spykerstraat in Schiedam af. Agenten zagen voor de garage middenop de weg een verlaten auto. De auto had geen kentekenplaat meer aan devoorzijde.

Het rolluik van de garage was volledig ontzet en achter hetrolluik lag een kentekenplaat die overeen kwam met de plaat die nog achterop deauto zat. In de auto lagen een hakbijl en ander gereedschap. Bij navraag blekende kentekenplaten niet bij de auto te horen en bleek de auto eerder gestolen tezijn in Ridderkerk.

Er waren geen personen in de garage aanwezig. Vanuit de garagewas een Audi TT meegenomen. De omschrijving van de auto en het kenteken werdendirect doorgegeven aan agenten op straat.

Rond kwart over vier ?s morgens zagen agenten op de Doenkade inRotterdam de bewuste auto rijden. De auto is staande gehouden en de inzittendenaangehouden. Het gaat om Rotterdammers van 18 en 21 jaar.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delft | 112 alarmeringen Delft | Goedkoop Tanken in Delft | Supermarkten in Delft | Weerbericht Delft