Bedreiging, vuurwapenbezit en drugshandel

woensdag 3 juni 2015

Nootdorp - Dinsdagavond 2 juni werden drie mannen aangehouden op verdenking van bedreiging, vuurwapenbezit en betrokkenheid bij drugshandel.

Omstreeks 18.00 uur kreeg de politie een melding dat drie mannen in het bezitvan een vuurwapen iemand bedreigden in de Burgemeester G.J.F. Tijdemanstraat.Agenten gingen ter plaatse en troffen een 31-jarige Hagenaar aan die zeibedreigd te zijn door drie mannen. Volgens hem zou n van hen in een donkeregekleurde Lexus zijn weggereden in de richting van het centrum van Nootdorp.Agenten zochten in de omgeving naar de verdachten en troffen twee mannen aan dieaan het opgegeven signalement voldeden. Zij werden aangehouden. Het betrof39-jarige man uit Gouda en een 38-jarige man uit Capelle aan den IJssel. In debosjes nabij de plek van aanhouding vonden agenten een vuurwapen. De Lexus werdniet meer aangetroffen. Ook de 31-jarige Hagenaar werd aangehouden, omdat eraanwijzingen waren dat het incident mogelijk gerelateerd is aan drugshandel. Depolitie onderzoekt de zaak en de rol van de betrokkenen.

De politie is specifiek op zoek naar de man die weg is gereden in dedonkergekleurde Lexus. Deze man was kaal en droeg een blauwe jas met een rodestreep. Bent u getuige geweest van dit incident? Of heeft u anderszinsinformatie die kan helpen bij het onderzoek? Bel dan met de recherche vanPolitie Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met MeldMisdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delft | 112 alarmeringen Delft | Goedkoop Tanken in Delft | Supermarkten in Delft | Weerbericht Delft