Nieuwe aanhoudingen in onderzoek overval Hornbach

vrijdag 8 mei 2015

Wateringen - De politie hield woensdag 6 mei twee verdachten aan op verdenking van betrokkenheid bij een overval op de Hornbach op maandag 15 december 2014.

Op deze bewuste dag overvielen meerdere onbekende personen de Hornbach aan de's-Gravenzandseweg in Wateringen. Zij wisten de winkel binnen te komen door eenmedewerkster die net de winkel verliet te dwingen om hen binnen te laten.Vervolgens hielden ze alle aanwezige medewerkers in bedwang, bedreigden hen meteen wapen en doorzochten het pand. Er raakte bij de overval niemand gewond.Hoewel de politie na de overval een zoekactie in de omgeving opzette, kon zedestijds geen verdachten aanhouden.

De politie startte tevens een grootschalig onderzoek naar de gewelddadigeoverval. Dit leidde op 31 maart tot de aanhouding van een 45-jarige vrouw uitWateringen. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval. Zij zit nogsteeds vast. Woensdag jl kwamen daar twee nieuwe verdachtenbij. De verdachten,een 19-jarige man uit Wateringen en een 25-jarige man uit Den Haag, zijnvrijdag8 meivoorgeleid aan de rechter-commissaris.De man uit Wateringen isvoorveertien dagen in bewaring gesteld. De uitslag van de voorgeleiding van deHagenaar is nog niet bekend.

De politie zet het onderzoek voort. De politie sluit meerdere aanhoudingenniet uit.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delft | 112 alarmeringen Delft | Goedkoop Tanken in Delft | Supermarkten in Delft | Weerbericht Delft