Delft | straatinfo

drugs politie meldingen

Politie neemt hennep, BMW en dure horloges in beslag

drugs

Delft - In de Jacob Catsstraat trof de politie op woensdag 22 april in een woning een hennepkwekerij aan. Omdat misdaad niet mag lonen, nam de politie een BMW en 11 dure horloges in beslag.

De politie kwam de kwekerij op het spoor, omdat er constantlicht brandde in de woning. Een scan met een warmtecamera wees uit dat ermogelijk een hennepkwekerij aanwezig was. Bij de inval werden 78 wietplantengevonden en er was sprake van diefstal van stroom, wat een verhoogd risico opbrand betekent. Agenten namen in overleg met een officier van justitie naast dehennepplanten een BMW en 11 dure horloges in beslag, omdat ze vermoedt dat dezemet crimineel geld zijn gekocht. De 44-jarige verdachte uit Delft wordt op hetpolitiebureau verhoord. Naast het hebben van de hennepkwekerij wordt hij ookverdacht van witwassen.

De politie treedt hard op tegen hennepteelt. Hennepkwekerijenzijn gevaarlijk en veroorzaken veel schade en overlast door lekkage en stank.Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijkesituaties. De politie ontmantelt na onderzoek direct de hennepkwekerij. Heeft uvermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op tenemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel danmet de meldlijn 'Meld Misdaad Anoniem' via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Beslag op forse geldbedragen en dure auto?s in onderzoek naar witwassen
Zeewolde

Aanhoudingen in onderzoek naar ladingdiefstallen
Nederland

Vijf verdachten babbeltrucs aangehouden
Amsterdam

Twaalf aanhoudingen voor georganiseerde autodiefstal
Brunssum

Preventief gefouilleerd in centrum Rotterdam
Rotterdam

Agenten in opleiding hebben nu al scherp oog
Rotterdam

Woningoverval Amsterdam Nieuw-West
Amsterdam

Amsterdamse recherche neemt onderzoek poging liquidatie Almere over
Almere

Politie onderzoekt autobrand met mogelijke link dodelijke schietpartij
Rotterdam

Politie zoekt getuigen van overval
Vaassen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio