19-jarige jongen van fiets getrokken en mishandeld Bergschenhoek

dinsdag 22 september 2015

Bergschenhoek - In de nacht van 12 op 13 september werd een 19-jarige jongen door 2 mannen belaagd op het fietspad ‘Landscheiding Noord ’. Daarbij raakte hij zwaargewond aan zijn hoofd. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Zondagochtend rond half vier reed het slachtoffer over een donker fietspad, aan de Landscheiding Noord (loopt parallel aan de busbaan ). Daar trokken twee onbekende mannen het slachtoffer van zijn fiets en eisten zijn telefoon. De 19-jarige gaf daarop zijn i-Pod. Het duo nam daar geen genoegen mee en sloeg de jongen tegen de grond. Hij kreeg meerdere klappen tegen zijn hoofd en raakte zwaargewond. De daders gingen er vandoor met zijn i-Pod en fiets.

Het slachtoffer wist uiteindelijk naar huis te lopen. Daar werd de politie gebeld. De jongen hield er een gat in zijn hoofd aan over en een gebitsbeschadiging.

Getuigen

De politie neemt de zaak hoog op en doet er alles aan om de daders te vinden. Gezien het tijdstip van 03.35 uur zijn er weinig getuigen. Toch vraagt de politie het publiek om hulp: heeft u iets gezien over deze beroving, of is u iets opgevallen in de omgeving van het fietspad? Laat het de politie weten via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delft | 112 alarmeringen Delft | Goedkoop Tanken in Delft | Supermarkten in Delft | Weerbericht Delft