Man mishandeld en van zijn geld beroofd, politie zoekt getuigen

donderdag 20 augustus 2015

Zoetermeer - Een 23-jarige man uit Zoetermeer werd op donderdag 20 augustus omstreeks 02.00 uur met bruut geweld van zijn geld beroofd. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer liep omstreeks 02.00 uur op het GodfriedBomanspad. Toen hij ter hoogte van de fietsbrug bij de Voorweg liep kwam er eenman op hem aflopen die hem direct in zijn gezicht sloeg. Achter het slachtofferverscheen eenman die hem een harde klap op zijn achterhoofd gaf. Er was ook nogeen derde man bij. De beroving vond plaatsbij de fietsbrug ter hoogte van deVoorweg. De mannen beroofde het slachtoffer van zijn geld en gingen ervervolgens vandoor over het fietspad richting de Menno Ter Braakhove. Hetslachtoffer liep een aantal gebroken tanden op.

Dader 1 is tussen de 18 en 20 jaar oud en heeft een NoordAfrikaans uiterlijk. Hij is ongeveer 1.90 meter lang en heeft zwart haar metkorte krullen bovenop. Hij droeg een blauwe gewatteerde jas en een spijkerbroek.

Dader 2 is tussen de 18 en 20 jaar oud en heeft een Noord Afrikaans uiterlijk.Hij is ongeveer 1.75 meter lang en had zwart kort haar. Hij droeg die nacht eenwit t-shirt met zwarte opdruk en een blauwe trainingsbroek met vermoelijk "ParisSt. Germain" erop. Het leek erop alsof er een links bovenin het gebit van dezeman een gat zat.

Dader 3 is tussen de 18 en 20 jaar oud met een Noord Afrikaans uiterlijk en isongeveer 1.90 meter lang. Hij had zwart haar met opgeschoren zijkanten. Bovenopwas zijn haar wat langer. Hij droeg een spijkerbroek met daarop een rood t-shirtmet een wit t-shirt eronder.

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien ofgehoord hebben of meer informatie hebben die de poltitie kan helpen bij hetonderzoek. U kunt contact opnemen met de recherche van Zoetermeer op 0900-8844.Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delft | 112 alarmeringen Delft | Goedkoop Tanken in Delft | Supermarkten in Delft | Weerbericht Delft