Overval Delfts cafetaria

donderdag 28 mei 2015

Delft - Een onbekende man overviel een cafetaria in de Frederik Hendrikstraat op woensdagavond 27 mei rond 20:00 uur. Hij dreigde daarbij met een vuurwapen en vluchtte met buit weg. Bent u getuige geweest?

De politie ging direct na de overval naar de verdachte opzoek enzette daarbij niet alleen meerdere politiewagen in, maar ook een helikopter. Deovervaller wist echter te ontkomen. Rechercheurs doen onderzoek naar zijnidentiteit en hoewel agenten al een aantal mensen spraken kunnen ze de hulp vanmeer getuigen zeker gebruiken. Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk metdeze overval te maken heeft en nog niet met de politie gesproken? Bel dan0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

De verdachte is een donkergetinte man met een breede neus. Hijis ongeveer 180-190cm lang. Tijdens de overval droeg hij een donkergroene jasvan een langer model, een grijze trui met capuchon en witte koordjes en zwartesportschoenen met een witte zool. Hij rende met een rugzak weg in de richtingvan de Lipkenstraat en de Julianalaan.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Delft | 112 alarmeringen Delft | Goedkoop Tanken in Delft | Supermarkten in Delft | Weerbericht Delft