Delft | straatinfo

steekpartij politie meldingen

Recherche onderzoekt steekincident

steekpartij

Delft - De recherche onderzoekt een steekincident dat donderdagavond 14 april om 20.00 uur plaatsvond op de Papsouwselaan.

Een onbekende man riep op de Papsouwselaan naar een scooterrijder dat hij moest stoppen. De scooterrijder, een 31-jarige Delftenaar, werd plotseling door de onbekende man in zijn gezicht gestoken. De scooterrijder reed direct met zijn scooter weg en meldde zich vervolgens bij het politiebureau. Een ambulance bracht het slachtoffer voor onderzoek naar een ziekenhuis. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Van de verdachte is het volgende signalement bekend:

Man met een lichtgetinte huidskleur met een lengte van ongeveer 1.70 mtr. De man had zwart krullend haar, een lichte baardgroei en droeg een zwart petje. Hij was gekleed in een zwarte korte jas met daaronder mogelijk een blauwe spijkerbroek en mogelijk sportschoenen.

Bent u getuige geweest van dit steekincident of heeft u informatie die voor de recherche van belang is? Neemt u dan contact op met de recherche van team Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Steekincident
Hoogwoud

Steekincident
Almere

Twee aanhoudingen na steekincident
Geleen

Verdachte steekincident aangehouden
Moordrecht

Man overleden na steekincident
Almelo

Recherche zoekt getuigen mogelijk steekincident
Leiden

Man aangehouden na steekincident
Berghem

Verdachte aangehouden na steekincident
Hilversum

Onderzoek naar steekincident pleinweg
Rotterdam

Rotterdammer vast voor steekincident metrostation
Rotterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio